v50 (12-18 dec)

Det vita som föll ner i helgen gjorde livet mycket ljusare -tyvärr säger meterologerna att det ska bli milt och regn vilket inte låter kul , då blir det dessutom halt igen och det ser vi inte framemot, nu är det knarrigt och bra väglag iallafall på våra ö-vägar. I morse hade jag minus 5 grader på termometern,lungt och fint (inget segelväder idag)
den här veckan fyller två bofasta öbor år (29 o 79 år) GRATTIS till er! vi firar dessutom Luciadagen och kakans dag, en väldigt många namnsdagar är det också -grattis till alla som har namnsdag.
Veckans aktiviteter är också många – måndag: bibliotek 10-11,18-19 Tisdag:avslutning på aktiviteterna på Lurkan 17-19.Torsdag:Lurkans årliga pensionärsjulbord på fm och PREMIÄRtur med Holly för kvällstur!!! Båten går 19,05 från norra tillbaka på ön 20,20. Söndag:4:e advent.(glöm inte släcka levande ljus nu i dessa “ljusbrännar”tider) i helgen tror jag det är de sista julborden på öarnas krogar också – har ni inte smakat dem? boka ett bord och njut! Njut också av vintervädret som är nu, håll tummarna för att julen ser ut som nu och ha en riktigt bra vecka!
kram till alla! // Lotta

 

Translate »