v51 (19-25 december)

Ljusgjutning,knäckkok och julmat med delar av släkten avslutade veckan som gick – trevligt och mysigt!
Nu är det laddning för nästa släktträff (julafton) men först ska vi jobba några dagar, gå i skolan, åka på möten, handla, griljera skinka, ta emot julkort ,byta till julgardiner och tvätta fönster, dammsuga och damma, slå in klappar, hinna till biblioteket och låna böcker så de räcker ända till 2/1, rulla köttbullar, fira födelsedag,.. späckat schema med andra ord.
Idag är det en mörk morgon men snart vänder det! Tyvärr blir det nog en grön jul även i år, det är tur att det är juligt och fint inomhus så man får den rätta känslan
Den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS till dig! det är bibliotek idag (måndag) 10-11 o 18-19 -passa på att fylla på bokförrådet! det är ingen tisdagsaktivitet denna vecka – vi har lov!
Den här veckan är det också lön, vintersolstånd, HMDrottningens födelsedag, julafton och juldagen – många aktiviteter att hissa flaggan för och fira.
Jag hoppas att alla varit snälla så att tomten kommer med klappar och glada hälsningar! Önskar alla en riktigt GOD JUL. kram från Lotta

 

Translate »