v52 (26/12-1/1-17)

God fortsättning! Hoppas julhelgen varit till belåtenhet med god mat, klappar och snälla barn/ barnbarn.
Vi har haft det jättebra! det enda jag är missnöjd med är saknaden av det vita på marken för det förhöjer verkligen även om jag är en soldyrkare -oj! nu kom det visst nåt vitt från himlen just som jag skriver detta… (hoppas det inte övergår i regn)
Den här veckan har vi också en bofast öbo som fyller år -GRATTIS till dig!
Den här veckan tror jag att många har antingen ledigt eller jobbar på halvfart dock inte vår eminenta affär som servar oss med färska varor hela veckan precis som vanligt (nya varor kommer idag med godsbåten) nu övergår det vita till regn -trist!! blåsigt är det också och har varit hela helgen.
Den här veckan har nog alla de vanliga aktiviteterna (biblioteket, tisdagsaktiviteterna på Lurkan,Zumba,Yoga mm) lediga men snart är det som vanligt igen och igång..
Önskar alla en härlig sista vecka på 2016 – nu går vi in i 2017 och hoppas att allt bara blir bättre..
kram från Lotta

Translate »