v1 2017 (2-8 januari)

Första vardagen på detta nya år – 2017 (Tuppens år) startar väldigt svart, dock har vi fått några minusgrader och ett vitt puder på marken.. kanske kommer den beryktade vintern nu ..
Nyåret firades in med god mat, släkt, vänner och hundar och utan raketer ..några löften (eller nyårsmål som det numer kallas) gav iallafall inte jag då jag inte vill må dåligt för att jag inte klarar att hålla dem..
Den här veckan -årets första – är det 8 bofasta som fyller år -GRATTIS till er alla!! <3
den här veckan är det också biblioteksdag idag måndag 10-11 o 18-19, fortfarande jullov på tisdagsaktiviteterna på Lurkan (start nästa vecka) på torsdag kan man få besök av stjärngossarna som just nu sjunger upp för fullt (ha ha) på fredag är det trettondagjul och därför är det kortvecka och apropå det så blir det ingen sen torsdagstur (19,05 från I-ö)  på torsdag eftersom den anses som fredag…så kolla ordentligt i turlistan inför kommande resor under torsd-söndag -det är många röda dagar den här veckan…
Förkylningstider är det också då många snorar och hostar, å det är inte roligt! men har man som jag barnbarn får man väl skylla sig själv min tanke är väl dock att det bara kan bli bättre!!
Önskar alla en riktigt underbar v1, att ni som är lediga får vara just det och att alla som jobbar får en bra arbetsvecka… de som gör lite av båda får oxå ha det bra. Till helgen blir det nya firanden -då födelsedagsfika!! kram till alla från mig // Lotta

 

 

Translate »