v3 (16-22/1)

Vi går mot ljusare tider, det är faktiskt sant även om det är kolsvart när man kliver upp på morgonen.. nu “vaknar” solen 8,27 enl SMHI och går och lägger sig 15,27 så vi har ganska många ljusa timmar och bättre blir det den här helgen har nog många dansat ut granen och därmed också julen. Tydligen ska det vara minusgrader dygnet runt nu några dagar framåt, så kanske det blir is hela vägen till Åsättra..påminner också om att man måste boka sig för att åka svävare (070-211 13 81)
Den här veckan fyller tre skrivna öbor år – GRATTIS till er och vi hoppas ni får en bra födelsedag. Vi firar också långkokets dag,popcorndagen,Lutherking dagen, kramens och vinets dag denna vecka – alltså massor att se framemot och fira.
Idag måndag är det biblioteksdag/kväll – besök vårt fin bibliotek med stort utbud.
På tisdag försöker vi starta Lurkaktiviteten igen (förra veckan var fler sjuka, några kunde inte mm så det blev inget) kom till Lurkan 17-19 för lite umgänge,skvaller, korv m bröd bus o lek.
Zumban har paus denna vinter.
I helgen hade byalaget styrelsemöte bla om upprustningen av gästhamnen och dess flytt, -om barnomsorg och äldrevård,-sopor,- kommunikation mm. Vi kom också att prata om vad ön saknar i form av yrken och känner du att du saknar något så kom gärna med dina funderingar så får vi väl se vad vi kan bidra och jobba vidare på (det är ju lätt att man fastnar i sitt tänk och vi måste få tankehjälp) vi fick också information om att kommunen planerar sitt vårmöte på ön -22/3 är planen så notera detta i era almanackor, tid och anslag kommer i mars.
Ha nu en riktigt go vecka – glöm inte kramens dag på lördag! och sköt om er, gå försiktigt! kör försiktigt! Fuskar lite redan nu med att skicka en STOR KRAM till alla! // Lotta

 

Translate »