v4 (23-29 januari)

Hade det varit en vårmånad nu hade jag tyckt att väderleken varit perfekt – lite plisgrader, lite blåst,lite sol,lite regn… -men eftersom det fortfarande är vintermånaden januari så är det inte okey!!
Förintelsens minnesdag,fyra bofasta öbors födelsedag,konungens namnsdag och sommelierernas dag är det denna vecka -mycket att fira! GRATTIS HURRA till födelsedagsbarn och namnsdagsbarn. För oss som jobbar är det löningsvecka också – Tjoho!!
Idag måndag är det som vanligt biblioteksdag 10-11 och 18-19. Imorgon tisdag är det som vanligt aktiviteter för alla 0-100 år på Lurkan.
Enligt almanackan börjar tuppens år på lördag, det kinesiska nyåret startar.
Ön har behov av barnomsorg (finns i dag tre barn med behov och två är på gång) så är du sugen på att starta eget och bli “dagmamma” så kontakta kommunen, hör av till Byalaget så berätter de mer. Ön är också i  behov av någon som vill driva öns gästhamn (2018) och säkert finns det fler yrken eller tjänster som ni saknar och detta är vi i byalaget glada för att ni meddelar oss så vi sedan tillsammans kan försöka jobba fram något bra för vårt ö-samhälle.
Ni som redan nu börjar planera för sommaren så är Ingmarsöveckan v 27 (2/7-8/7) så Ingmarsöloppet är 8/7. Inget är ännu färdigplanerat men det meddelas löpande längre fram.
önskar er alla en riktigt bra vecka! kram Lotta

 

Translate »