v5 (30/1-5/2)

Sista dagarna på januari och de första på VINTERmånaden februari! men var är vintern? (förmodligen nån annanstans…)
Den här veckan har vi ingen bofast som fyller år , iallafall ingen som jag vet om, det är faktiskt i min almanacka väldigt tomt på jubilarer (bara två) denna vecka… vi får fira crossiantens dag,brödets dag,världcancerdagen och nutella dagen istället..
Bibliotek idag måndag som vanligt 10-11 o 18-19 – vilka hänger på?
Tisdag ses vi på Lurkan 17-19 (meddela gärna att du kommer så kökspersonalen vet mängd mat) Troligen är det yoga och stickklubb, vävning och annat skoj också i veckan.
Vädermässigt känns det som det är dags att börja påta i trädgården men jag tror nog man ska vänta..vi går in i köldmånaden februari så det kan slå om och då är det bra att löven ligger och skyddar knopparna som redan börjat vilja komma fram.. (har vi fått sk “Skånevinter”??)
Nu är det bara att knega på, många vardagar är det till nästa ledighet..
Ha en underbar vecka som startar kolsvart på morgonen,uppklarnande med lite moln och blå himmel, ganska lungt ,mellan 0-2 grader plus, båtresor mellan öarna och Åsättra tills annat meddelas (håll utkik på W-bolagets hemsida vid väderomslag till kyla) kram på er! // Lotta

 

Translate »