v7 (13-19 februari)

Is ,is,is – nu är det svävare som gäller mellan Åsättra och norra Ingmarsö (och ut till Husarö/Särsö)
Igår när jag åkte hem var det jättefina skridskoisar och många galna långfärdsskridskoåkare var ute och skatade – galna för att isarna ju bara är i stort sett nattgamla…men de har koll och utrustning!
Vi får väl se om isarna fått fäste och blir kvar ett tag eller om utlovat mildväder med blåst sabbar allting igen och det blir så där superstruligt… för som jag skrivit tidigare -det är ju VINTER fortfarande och då ska det vara isar, gärna lite mer snö på marken och minusgrader (nu har man utlovat upp til 7-8 plusgrader!!)
Den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS till dig! det är alla hjärtans dag, fotvården kommer till ön, det är bibliotek på måndag,aktiviteter på Lurkan på tisdag,årsmöte i bygdegårdsföreningen på lördag,intern. barncancerdagen och säker mycket mer som inte jag har koll på…
Livet på ön lunkar på – föreningarna som finns är aktiva och jobbar med olika projekt, vi rustar för vår och sommarsäsongen! Välkomna hit även denna årstid och se hur fint vi har det.
Känner du nån som vill bo så här så tipsa Byalaget – vi har behov av i första hand barnfamiljer och det finns arbetsmöjligheter… ju fler som året runtbor desto bättre service för alla som fritidsbor /besöker vår fina ö !
kram till er! vi hörs nästa vecka! // Lotta

 

 

Translate »