v8 (20-26 februari)

Slutspurt av vintermånaden februari som mer har liknat vår än vinter, så kanske det ÄR så att vi fått “Skånevinter” här i vår del av landet -hursom knasigt är det. Idag har vi lite lätt regn, plus 3 grader,gråmulet,svag vind,blöta isar…(vi får se hur länge de blir kvar)
Den här veckan fyller 2+2 bofasta öbor år (2 just nu på annan ort) GRATTIS till er!
Om man vill fira mer än födelsedagar är det också slarvighetens dag (är det nåt att fira??) och Sverigefinnarnas dag denna vecka.
Aktiviteter såsom bibliotek,skola,Lurkan,vävning,yoga, arbete, hundpromenader mm fortsätter som vanligt denna vecka. Några börjar nog planera sportlovsledighet också (som är nästa vecka i vårt område)
Byalaget kommer inom kort komma med massa ny uppdaterad info om både naturvårdsprojektet och gästhamnen –  så håll utkik på hemsidan!
Önskar er alla en riktigt underbar vecka! Kram Lotta

Translate »