v10 (6-12 mars)

Den här veckan gratulerar vi tre bofasta öbör –GRATTIS till er! <3
Nu är vi återigen tillbaka till vardagen efter en veckas sportlov. Ön befolkas igen av öbor som varit på vift..och jag har hört att nya har åkt iväg på äventyr i vida värden, att några åker nu i veckan oavsett så får alla ha det så bra man någonsin kan. Dagens väder är blåsigt, lite mulet med blå inslag, några minusgrader och det är man glad för då det gör att vägarna är hårda och inte geggiga..
Den här veckan firar vi även internationella kvinnodagen,tomatsåsens dag,kronprinsessans namnsdag, V8motorns dag samt ett bryggbröllop! Massa roligheter! ( det är andra “Ö-sonen” som gifter sig i år och fler ska det bli har jag hört.. ett riktigt bröllopsår det här 2017) så korka upp, hissa flaggan och fira!
Bibliotek idag måndag 10-11 och 18-19, imorgon tisdag Lurkaktiviteter 17-19 och sen är det väl yoga,stickklubb, vävning mm mm precis som vanligt.
Vårtecken vi sett – vintergäck & snödroppar (hört på radion att en trana kommit till Hornborgarsjön) stora knoppar på syrenen, gudingar, – vad har du sett för vårtecken?
Har ni sett att hemsidan är uppdaterad? ny info om gästhamnen, nya flikar i menyn, dock kvarstår en del och saknas säkert en del men hör gärna av er om sånt. (för att uppdatera ex evenemangslistan måste info inkomma till oss så vi vet vad som händer under året)
sen påminner vi om att det nu f.o.m 1/3 -20/8 är koppeltvång för våra fyrbenta vänner hundarna.
Önskar alla en underbar vecka! kram från Lotta

Translate »