v11 (13-19 mars)

Ledsen för försenad skrivning! men igår var jag på möte ang godstrafiken så jag hann helt enkelt inte men nu kommer veckans rapport om vad som händer här på ön.. fortfarande svävar vi fram när vi ska till Åsättra då det ligger is från Nässlingen och in i Åsättraviken..det ska dock bli plusgrader och blåst så kanske isen ger med sig. Idag är det lite gråmulet men helt OK. (igår sken solen en stund iaf i Stockholm)
Igår var det bibliotek – hoppas några av er var där och förhöjde statistiken, nytt på bibblan här framöver (kanske i samband med bokbåten) är att man kommer kunna låna pussel -roligt va!?
Idag (tisdag) är det aktiviteter på Lurkan som vanligt – dagens meny består av korv med bröd,dricka och kaffe för de som vill ha – vi spelar spel, pratar om dagen, leker kull, umgås och har det mysigt.
Den här veckan fyller 5 bofasta öbor år -GRATTIS till er! Hoppas ni får en bra födelsedag! Vi firar också PI-dagen,S:t Patricksday, bussförarnas dag och Supportens dag den här veckan.
Jag har haft så fullt upp med sonens bröllop som var i helgen att jag helt missat kolla efter vårtecken men ser ni några är det bara att meddela så kan vi också göra det 🙂
Påminner också alla att skriva in 22/3 i almanackor och minne för då kommer kommunens Allians partier till Lurkan för “Öppen dialog” möte – där man kan prata om stort och smått – det kommer finnas kaffe och smörgås till självkostnadspris, mötet startar 17,30.
Over and Out! kram från Lotta

Translate »