v.12 (20-26 mars)

Vårdagjämning..smaka på det! andra vårtecken jag sett och hört om i veckan är -krokus,måsar,citronfjäril,stackmyror,Alfåglar,Tofsvipa,tussilago och sjösättning av båtar – inte illa va?
Idag måndag är det som vanligt biblioteksdag 10-11 o 18-19 – kom och botanisera! dags att låna lite av förra omgångens bokbåtsböcker då det snart är dags för ny bokbåtstur….
Mycket att fira denna vecka förutom de fyra bofasta öbor som fyller år (GRATTIS till er!) internationella glädjedagen,grammatikdagen,sömndagen,poesidagen,down syndromdagen,vattendagen,meterologidagen,Nordens dag, glassens dag,Våffeldagen och Jobba hemma dagen….
Grattis också till alla som har namnsdag denna vecka!!
Imorgon tisdag är det Lurkan 17-19 som vanligt. 0-100 år. mat och umgänge.
På onsdag får vi besök av Alliansen på kvällen – kom och prata framtid på Lurkan 17,30- , det kommer finnas kaffe och smörgås till självkostnadspris.
På söndag börjar sommartiden! så kom ihåg att ställa fram klockan en timme.
Ang vädret så är det idag lite mulet, ganska lungt, helgen bjöd dock på ett strålande solväder och vi hjälpte våren med att göra isfritt i norra hamnen
Från idag måndag börjar isfri turlista gälla på rutten Åsättra – Möja. Glöm dock inte att anmäla om du vill åka tidigaste turen.( 08-6862466)
Ha nu en riktigt bra vecka! kram från Lotta

Translate »