v13(27/3-2/4)

Nu är det VÅR (även om det fortfarande kan bli bakslag)för snöpinnarna är borta!!
Tyvärr finns det tråkiga nyheter också… två av våra vänner och grannar har nyligen lämnat jordelivet..vi tänker på familjerna och önskar dem en härlig vår trots allt.
Mötet med Alliansen på Lurkan i onsdags var välbesökt och förlöpte bra, många aha-upplevelser för både öbor och kommun, vi fortsätter detta samtal till hösten. Byalaget bevakar och har kontakt med kommunen under hela året om det är något.
Aviserar redan nu lite som händer i påskhelgen –
15/4 – informationsmöte ang arbetet med trafiken , TÖS-gruppen informerar – Lurkan 12-15.
16/4 12,00 – årsmöte för Norrgårdens Vänner, trolig plats missionshuset
4 bofasta fyller år denna vecka -GRATTIS till er! (en jubilerar med de 50!!) Vi firar också världsteaterdagen,skjortdagen,barnboksdagen,studenternas dag och Autismens dag, alltså även denna vecka massor att fira och vara glad över. 13 namnsdagar har vi denna vecka oxå <3
Idag är det  biblioteksdag 10-11 o 18-19. (25/4 kommer bokbåten) Imorgon tisdag är det Lurkan som vanligt 17-19 (meddela gärna att du kommer) Det är säkert en massa andra aktiviteter också som jag dock inte har koll på.
Önskar er alla en underbar härlig vecka som iallfall börjar med höga temperaturer, svaga vindar, blå himmel och sol. // Lotta

Translate »