v14 (3-9 april)

Kärlekens dag,morotensdag,Romernas nationaldag,GTdagen samt 3 bofastas födelsedagar har vi att fira denna vecka. -Grattis till er som fyller och grattis till oss som har mycket att fira.
vårtecknen fortsätter att visa sig, nu är det videkissar, stora knoppar på träden, påskliljor, nyinköpta vimplar, många fritidshus som fått öppnade fönsterluckor,möten av alla de slag -års och styrelse…
Idag måndag är det som vanligt biblioteksdag kl 10-11 och kl 18-19. Nyheter på bibblan är att man kan låna pussel. (25/4 kommer bokbåten)
Imorgon tisdag är det aktiviteter på Lurkan som vanligt 17-19. alla välkomna oavsett åldet. vi äter ihop,samtalar och umgås.
Påminner om kommande möten på Lurkan – årsmöte nu på söndag(9/4) för Ingmarsö byförening , TÖS info 15/4 kl 12-15, Byalagets styrelsemöte 16/4 kl 15,00 (har ni nån fråga till styrelsen så passa på) 22/4 årsmöte ÅGEF (Åsättra garagen)
Nästa vecka är det påsklov också nåt att komma ihåg (aktiviteterna på tisdagen blir av om det finns intresse)
Nästa vecka kommer också “fotvårds Gunilla” om nån vill ha en tid för sina fötter.
Men nu åter till denna vecka som börjar svalt och lite gråmulet (men hörde på radion att det skulle klarna) och svaga vindar, vi ser framemot denna aprilvecka som förhoppningsvis blir solig och fin. Ha en så bra vecka som ni kan! Kram från Lotta

Translate »