v15 (10-16 april) påsklovs vecka

Svårt att veta hur man ska börja en sån här vardag efter det hemska attentatet i fredags – helt overkligt! massa tankar och kärlek går till de drabbade.. livet går dock vidare och våtecknen på ön är i mängder, har också en glad nyhet att meddela och det är att ön fått en ny liten person (föddes 3/4) GRATTIS till familjen!
Den här veckan är det påsklov så ön är lite mer befolkad än vanligt.
Det är kortvecka så håll koll på turlistorna för båtarna går inte alls som de brukar..Affären har troligen ändrade öppet tider också så även där är det bra att ha koll.
En bofast fyller år den här veckan -GRATTIS till dig!
Idag måndag är det biblioteksdag 10-11 o 18-19
Imorgon tisdag kör vi vanligt på Lurkan 17-19 och hoppas att vädret inte är allt för busigt så vi kan vara ute.
Helgen är fullknökad med möten för aktiva – hamnföreningen,byalaget,trafikgruppen sen ska man försöka hinna umgås med nära och kära också.
Markägare och berörda föreningar som håller i vaktandet av båtar/bilar och garage i Åsättra tackar för all hjälp under 2016 och låter meddela att nu startar vaktsäsongen 2017.
Vädret i skärgården är i dag helt ok, lite mulet, runt 8 grader, lite vind men enl rapporten ska det inte hålla sig så här  vi kommer få ett riktigt aprilväder med xtra allt – blåst,regn,kanske snö, sol(förhoppningsvis) kyla.. ja ja vi får kura inne och som sagt umgås med nära å kära, äta gott och spela spel.
Önskar alla en riktigt underbar vecka och en GLAD PÅSK!
Kram Lotta

 

Translate »