v.17 (24-30 april)

En vecka utan nån bofast som fyller år! Vi får fira vår kung istället, han fyller på söndag. (om jag missat nån säg gärna till)
Veckan startar soligt, kallt på mornarna men ser ut att bli en fin förmiddag (hörde att det utlovades regn/snö) Helgen bjöd på riktigt aprilväder – kyla,snö,sol,blåst,lä,värme
Idag måndag är det bibliotek dock säkert något urplockat eftersom BOKBÅTEN kommer imorgon tisdag 14,00-15,30 på södra. Aktiviteter på Lurkan som vanligt på tisdag.På lördag är det dansdagen -nåt att fira och krogen har öppnat (28/4) på lördag är det städdag på Lurkan också om man känner att man vill hjälpa till. start 11,00 veckan avslutas med valborgsmässoafton
Vi närmar oss årsmöte för byalaget (27/5) och vill du ha kallelse och info så kom ihåg att uppdatera mailadress om du bytt eller just skaffat så du inte missar nån info.(info@ingmarso.se) Kom också ihåg att kika efter uppdateringar på sidan, det händer mycket här nu…
Trots minusgrader på nätterna så är det torrt i markerna så håll koll på ev.eldningsförbud. Räddningsvärnet på ön låter meddela att OM något händer (oavsett vad) ska man alltid ringa 112 (brand,sjukdom,sjöräddning …)
Önskar alla en helt underbar sista vecka i april, nästa gång jag skriver är det MAJ (bästa månaden!!) kram Lotta

Translate »