v21 (22-28 maj)

Både kort och fullknökad med olika “dagar” är det denna vecka – Picknickensdag,inter. sköldpaddsdagen,Kristihimmelfärdsdag,handdukens dag,ostens dag,muffinens dag, MSdagen,stressfria dagen, krama en musiker dagen,inter. burgardagen dessutom är det 5 födelsedagar att fira, en musikrelease på Lurkan på fredag, årsmöte i byalaget på lördag, städdag på Åsättragaragen, morsdag på söndag mellan allt detta är det bibiloteksdag idag måndag och tisdagsaktiviteter på Lurkan som vanligt, – ojoj vilken vecka!
Påminner också om gemensam vattenprovslämning 8/6 och att det finns flaskor att hämta på Weta-plasts kontor på Västergården.
Uppmärksammar er också på att det sedan en tid finns en tidningsigloo på södra (nåt som jag totalt missat) där kan ni lägga era tidningar och reklamblad.
Den här veckan är Waxholmsbolagets turlistor lite omkullkastade så glöm inte att kolla det innan ni tänker åka hit eller härifrån, affären har säkert också lite andra öppethållande tider också nåt att hålla koll på.
Grattis till alla födelsedags barn! Grattis till alla som valt den här veckan att vara ledig på! Grattis till Nordwalls som släppt en skiva! Grattis alla mammor! Grattis alla namnsdagsbarn!
Kom ihåg att komma på Byalagets årsmöte på lördag kl.15,00 på Lurkan – byalaget har nu oxå swisch 1236157879 – välkomna med frivilliga bidrag
Önskar alla en riktigt härlig vecka som börjar soligt och varmt.// Lotta

Translate »