v22 (29/5-4/6)

En födelsedag kom emellan igår så därför skriver jag idag istället.. dagen börjar lite mulen, svag vind och med grader runt 10 – hoppas vi får lite efterlängtat regn.
Igår var det biblioteksdag som vanligt – hoppas några  var där och höll statistiken uppe – lånade en bok eller två, pratade lite med bibliotikarien, kanske lånade ett pussel..
Idag tisdag är det aktiviteter på Lurkan 17-19 (näst sista gången för säsongen)
Den här veckan fyller 5 bofasta öbor år (yngst 12 och äldst 65) GRATTIS till alla oss!! Vi firar också Folknykterhetens dag,Veterandagen, intern.dagen mot tobak,mjölkens dag,mobilfriadagen ( den ska bli spännande!!) Pingstafton och pingstdagen, alltså väldigt mycket att fira även den här veckan.
Ni har väl inte missat att vi har en”svenskbåt” med i Americas Cup i segling med en fritidsboende Ingmarsöbo ombord – jättespännande!
På lördag är det inte bara pingstafton det är GROVSOPOR 9-12 också. En av öns stora evenemang (ha ha)
Kom ihåg att åka kvällsturen på torsdag (avgång från Åsättra 19,50.tur 3613) kom också ihåg detta braiga citat ” vill du ha kvar din lokala butik imorgon -glöm då inte att använda den idag”
påminner också om kommande datum -10/6 Årsmöte vägföreningen o S10 och städdag vid Åsättra garagen
Byalagets styrelse tackar de som kom på årsmötet 27/5. Vet ni- att av de ca 350 fastigheter vi har som heter Ingmarsö har byalaget 22 bidragsgivare! Lite klent kanske med tanke på det arbete styrelsen gör för oss Ingmarsöbor- både bofasta och deltidsboende. Byalaget har numer swish 123 615 78 79 och vi tar också emot frivilliga bidrag till vårt konto 920997-4. Har du missat vad Byalaget gör så gå in på hemsidan och kika.
Önskar alla en underbar v22, de sista dagarna i maj och de första i den härliga månaden juni.. kram Lotta

Translate »