v23 (5-11 juni)

Igår, i solsken, var det säsongsöppning av IngmarsöBrottö hembygdsmuseum med saft,bullar och sång -museets sommarsång sjöngs. Museet är öppet lördagar och söndagar 13-15 och efter överenskommelse.
Idag kommer det lite välbehövt regn men de har sagt att det ska bli uppehåll längre fram på dagen. Med detta härliga regn kommer dock de små äckliga mördarsniglarna.. upp till kamp! plocka plocka plocka…. Idag 5/6 kläm måndag, annandag pingst, Danmarks nationaldag och världsmiljödagen tror jag att det också är biblioteksdag som vanligt men det kan också vara en klämdag.. Imorgon tisdag är det Sveriges nationaldag och det firar vi genom att INTE ha någon tisdagsaktivitet – nästa och sista chansen för säsongen är 13/6. På torsdag 8/6 åker en omgång vattenprover gemensamt till kommunhuset (har ett kit kvar i skrivande stund)
På lördag är det årsmöte för vägföreningen på Lurkan kl 13,00. Viktigt att gå på om man har synpunkter och åsikter om våra vägar/bryggor. Det är också andra chansen att var med och städa vid Åsättra garagen. Såg i helgen att även norra fått en tidningsigloo, allt för att sopsäckarna inte ska bli så tunga för vår entreprenör.
Den här veckan fyller 5 bofasta öbor år – GRATTIS till alla er!
Krogen börjar med  varje dag öppet från den här veckan. Imorgon tisdag 6/6 hoppas jag att vi ser flaggor på alla flaggstänger som finns på ön! Det skulle vara fint! Kram till alla! // Lotta

Translate »