v 24 (12-18 juni)

Halvtid på juni månad och i morse när jag vaknade så regnade det fint och välbehövligt – har ni sett hur grönt å fint det är?? just nu hoppade ett litet rådjurskid över gräsmattan tillsammans med sin mamma… (påminner om vikten av att ha era hundar kopplade)
Den här veckan har Österåkerskommun skolavslutningar och studentutspring mest varja dag, sen är det SOMMARLOV!! välbehövligt och härligt (sovmorgon!!) några kommer vara lediga hela sommaren och några kommer sommarjobba.. apropå sommarlov – nästa vecka börjar biblioteket ha sommaröppet men idag är det som vanligt 10-11 och 18-19 (nästa vecka 18-20)
Imorgon tisdag har vi avslutning på BUM-aktiviteten på Lurkan också (BUM = BarnUngdomMat) hoppas på närvaro och väder att kunna vara ute i.
Planering av Ingmarsöveckan är i full gång och vill man vara med på något sätt är det bara att meddela någon i bygdegårdens styrelse.
Den här veckan fyller två bofasta öbor år, en jubilerar med den de 60 -GRATTIS till er!! Vi firar också internationella dagen mot barnarbete,Blodgivardagen,Världstickningsdagen, Chaufförernas dag,picknickens dag och pionens dag.
Ha nu en riktigt härlig vecka!! kram Lotta

Translate »