v25 (19-25/6)

Sommar,sommar,sooooommar!! Nu är det sommaröppet både i butiken,på bibblan och på krogen, och då är det väl sommar???
Den här veckan är lite extra rörig med alla nya turlistor och öppettider, klämdagar mm. Två bofast öbor fyller år – HURRA och GRATTIS till er! Det är sommarsolstånd,midsommar,Surfdagen och Världsmusikdagen oxå så som vanligt mycket att fira.
Affärens öppet tider är må-fred 9,30-18,00. Lörd 9,30-16,00 och söndag 12,00-16,00. Biblioteket har öppet måndagar 18,00-20,00.
det vackraste ogräset som finns blommar nu för fullt tillsammans med vallmon.. såg just ett spännande äventyr utanför kontorsfönstret – en räv som jagade en katt (å katten sprang upp i en björk, räven tröttnade och lomade iväg…) vi närmar oss Ingmarsöveckan och vill slå ett slag för måndagens (3/7) aktivitet – promenad med Siv F -samling 15,00 vid museet – årets tema går lite i samma tema som museets. Kläder efter väder och vatten om det är varmt, bra skor rekommenderas oxå.
Föreningarna har kommit med sitt nyhetsbrev – finns här på hemsidan och skickas ut (via mail) till de som är intresserade, sitter också på Byalagets anslagstavla nere vid affären.
Önskar alla en riktigt bra vecka – en underbar midsommar och för de som går på semester en alldeles underbar sådan. Kram på er! // Lotta

 

Translate »