v32 (7-13 Augusti)

dagarna går.. nu är vår semester slut och vi är åter på plats på ön och i vår verksamhet, maskinerna låter och tuffar, vi kommer att köra traktor på vägarna igen och skeppa gods från ön ut i vida världen… idag är det måndag å på måndagar är det biblioteksdags 18-20 är det fortfarande som gäller. En bofast öbo fyller år denna vecka -GRATTIS till dig!
internationella vändagen (trodde det var alla dagar!!) Lyckans dag,kattdagen,ungdomsdagen och vänsterhäntas dag kan firas denna vecka. På torsdag kan man få sina fötter fixade om man bokar tid hos “FotvårdsGunilla”.
Ni som har dagar/veckor kvar av semester och sommarlov får njuta så mycket det går, det är iallafall varmare nu än i juli och detta gör kanske att även vattentemperaturen blir bra för er som vill bada…
Ha en alldeles härlig vecka!! // Lotta

Translate »