v33 (14-20/8)

Första “riktiga” arbetsveckan för många, iallafall en vecka när man åkt hem för att återställa sig till vardagen då de flesta skolor börjar igen v 34 efter flera härliga lediga dagar..
Bylaget har i veckoslutet som varit träffat två presumtiva barnfamiljer som vill flytta ut nästa år – nu hoppas vi bara att de fortsätter sitt tänk, att allt “klickar” med ön/kommunen mm
mycket spännande och vi håller naturligtvis tummarna.
Den här veckan fyller en bofast öbo år – Grattis till dig!
Vi firar också lejonets dag,Fyrdagen,hemlösa djurs dag och honungens dag.
Från och med idag har affären öppet som vanligt igen dvs inte hela dagarna utan 9,30-12,00-14,30-17,00 på vardagar, lördagar 9,30-13,00 och söndagar stängt – bara att lära om igen!! Det är en vecka kvar på W-båtarnas sommarturlista sen byter också de tider. Biblioteket och krogen har fortfarande sommaröppet, så passa på att låna en bok eller två idag måndag, gå till krogen och ät en god lunch.
Önskar alla en riktigt bra sista “sommarlovsvecka” innan allt brakar igång på riktigt  med skolor,dagis,jobb, fritidsaktiviteter mm. Kram Lotta
Ps. 24/8 ska TÖS-gruppen träffas och prata framtid och trafik – har du synpunkter hör gärna av dig! 26/8 ska byalaget träffas för genomgång av sommaren och planering inför hösten – har du idéer eller synpunkter om vårt arbete – hör av dig!

Translate »