v34 (21-27 Augusti)

Förutom de de två bofasta öbor som fyller år denna vecka firar vi också pensionärernas dag,köttbullensdag,råkostdagen,hundens dag och Raul W – dagen – massor att fira! Grattis till födelsedagsfirarna!!
Den här veckan (om man inte redan börjat) startar de flesta skolbarnen/ungdomarna skolan och i slutet på veckan är allt vardag igen. Nya turlistorna å¨W-båtarna börjar gälla från idag ( bussarna byter väl nästa vecka  för varför synka??)
Krogen kämpar fortfarande på, så gå dit och ät en god lunch! Biblioteket har öppet idag måndag (har dock inte riktigt koll på tiderna så här denna måndag) Hört rykten om att det nu är aktiviteter på Lurkans vind igen  – vävstolarna jobbar för fullt. Bygdegårdsföreningen planerar nästkommande evenemang på Lurkan så titta efter lappar på ön och ev inbjudningar i mailen.
Hösten är i antågande och vi ser fram emot de aktiviteter som kommer igång.
Byalaget har bjudit in småbarnsföräldrar till ett första möte 2/9 känner du att du är intresserad, har nåt att bidra med eller vet nån som har barnomsorgsbehov så kom till skolans lokaler kl 11,00 den 2/9
TÖS – gruppen (trafik) jobbar på med att få en turlista hållbar året runt.
Livet på ön rullar på även om det börjar bli mörkare och färre och färre hus med tända ljus…..
Ha en underbar vecka! som iallfall här startar med knallblå himmel och svaga vindar.
Kram från Lotta

Translate »