v37 (11-17 september)

Den här veckan får vi ha flaggan i topp nästan varje dag! -7 födelsedags barn (varav 3 som jubilerar  – 50+60+60) GRATTIS till er alla!!
Museet och bygdegården tackar alla som kom till Lurkan i lördags och var med på en härlig eftermiddag om hur det är att växa upp på Ingmarsö. Både filmvisning och paneldebatt.
Idag har vi en härlig höstdag med blå himmel med små lätta moln och lätt vind, eftersom vi fått lite regn så börjar svampen komma vilket uppskattas av många.
Förra veckan hade ön besök av en Älgko med två kalvar, vet inte om de är kvar eller om de vandrat vidare mot Möja eller nån annan ö.
Livet på vår ö lunkar på, vi fick i förra veckan reda på att vårt ICA nu blir Coop och vi hälsar Möja Konsumtionsförening välkomna till Ingmarsö, vi hoppas att vi får behålla den service vi har idag med mack,apotek,system mm samt att alla fortsätter handla på ön så att butiken blir kvar för den är viktig för vårt samhälle , liksom många andra näringar.. ska vi ha en levande skärgård som kommunen vill måste det finnas bofasta som servar ön året runt – fick just se att vi fått tre nya naturvårdare till ön (får m. lamm) och det är ju bra. Vill ni veta mer om öns naturvårdsprojekt så missa inte att läsa info på hemsidan.
Önskar alla en härlig vecka! Kram från Lotta

Translate »