v38 (18-24/9)

Chiles nationaldag, fem födelsedagar,Messmörets dag,Islamiskt nyår,internationella fredsdagen, Höstdagjämning, grovsopor – det är mycket på gång även den här veckan -GRATTIS till alla födelsedagsbarn!
Idag måndag är det som vanligt biblioteksdag 10-11 o 18-19 och snart är det dags för bokbåtens besök så kom ihåg att lämna tillbaka lånade böcker och lånade filmer! (huvudbiblioteket saknar några filmer,kanske du har glömt lämna tillbaka?? kolla och lämna i lådan)
Kom också ihåg att det är årets sista grovsopschans nu på söndag 9-12 på södra Ingmarsö.
Eftersom vi om ca 1 månad får Coop istället för ICA på ön kanske det är läge att bli Coopmedlem och då gärna i Möjaföreningen, detta gör man genom att betala in 100:- till PG 6199855-5 uppge sitt personnummer och förening 0238 (Möja) då får man ta del av de lokala förmånerna och stöder sin lokala (viktiga) handlare.
Hösten smyger sig på..i morse var det 8-9 grader,soligt men påmulnande lite nordliga vindar, regnet som kommit är gynnsamt för svampen så det är nog många som plockat i helgen , Karl Johan..Blodriska, Herr kantarell…
Önskar Er alla en riktigt bra vecka! (kom ihåg att leta lånade böcker/filmer och kom ihåg att bli MöjaCoopare!) // Lotta

 

Translate »