v43 (23-29 okt)

Höst!! endast 2 grader i morse..gula löv,röda löv,gröna löv – en salig blandning färger, ganska vackert!
Idag flaggar vi – det är FNdagen!, vi firar 5 bofasta öbor denna vecka (GRATTIS) samt snöskoternsdag,pastadagen,svärmorsdagen och så tar sommartiden slut – så glöm inte att ställa TILLBAKA klockan på söndag (vi går således tillbaka till normaltid)
På lördag är det städdag på bygdegården Lurkan 12,00 med efterföljande PUB. Tänk på att Lurkan är hela öns ansvar så kom och hjälp till att kratta,gräva,rensa,städa….
Lilla Coop håller på att ta form och vi ser fram emot ett gott samarbete! Öppettiderna i affären är mån-fred 11-17 och lörd 10-14.
Byalaget jobbar vidare med alla projekt som ligger i pipline och är du nyfiken på nåt finns massa info på hemsidan samt att du är välkommen att höra av dig till nån i styrelsen. Frivilliga bidrag är det byalaget lever på så….
kram till alla från mig// Lotta

Translate »