v.45 (6-12/11)

Utställare och bygdegården tackar alla som kom och gjorde årets allhelgonamarknad så himla bra! Lungnet har återinträtt efter helgen – inget lov, många har stängt för vintern så nu är det mest “bara vi bofasta” Den här veckan utförs ett riktigt skitjobb på ön – slamtömning!
Mer som händer den här veckan är: – Stormöte på Lurkan idag måndag 17.30 ang vintertrafiken för Åsättra traden (arrangörer SIKO o Waxholmsbolaget) biblioteket 10-11 och 18-19 (om sena tiden inte ställs in pga mötet) det är kladdkakans dag,vegandagen,Gustav Adolfdagen , Mårtensafton, Chokladens dag och SIKfest på Lurkan på lördag – massa roligheter hela veckan lång! Ingen bofast födelsedag denna vecka (hoppas jag inte missat nån!)
Påminner om kommande aktiviteter denna månad på Lurkan – 25/11 -PUB med liveband!
Önskar alla en riktigt mysig vecka! // Lotta

Translate »