v46 (13-19 november)

Wow vilken morgon! Blå himmel,solen precis över trädtopparna,lugnt och stilla, lite bistert med strax runt nollan, frostig gräsmatta…
Den här veckan gratulerar vi två bofasta öbor -GRATTIS till er! ( 56 o 81 år) Fira ska vi även: smörgåstårtans dag, ostkakansdag o Polkagrisens dag (mums)
Måndag innebär biblioteksdag 10-11 o 18-19 – lämna tillbaka..låna nytt.. , läs en tidning.. få tips av vår duktiga bibliotikarie..
Har hört rykten om att det snart blir Zumba igen på Lurkan så ni som vill vara med – börja ladda! (tänk på att man ska vara medlem i bygdegårdsföreningen för att få vara med gratis på denna aktivitet)
Har ni sett att hemsidan fått lite nytt utseende? Hoppas även ni tycker det blev bra (för det gör vi som jobbar med sidan, å än är den inte färdig)
Byalagets styrelelse uppmanar alla att gå in och titta på kommunens översiktsplan (ÖP) för kust o skärgård och titta på det tillägg som Byalaget tänker skicka in till kommunen (ligger på högerlisten på första sidan – “på gång”) Tyck till!!
Nästa evememang på Lurkan -25/11 – livemusik med Old Timey Remedy – kom och ha kul! uppmanar styrelsen för bygdegårdsföreningen.
Ha nu en riktigt härlig novembervecka! njut av dagens väder (imorgon vet maninte hur det ser ut) njut av varandra och sköt om er ! Kram från Lotta

Translate »