v7 (12-18 februari)

Ja se det snöar..ja se det snöar.. hurra!!! (eller??) Sportlovsveckorna har börjat (vår är dock v 9) och då passar det väl att det snöar. Som vanligt får man ta en dag i taget med kläder,turer mm då vädret bestämmer och man inte har full koll. Vantar och mössa är det iallafall som gäller ett tag till.
Den här veckan har vi ingen bofast öbo som fyller år men vi har massor att fira ändå! – Alla hjärtans dag, Fettisdagen, intern.barncancerdagen, OS-spelen, Mello deltävling 3
Idag måndag är det biblioteksdag – har du inte varit där än så gå dit! på tisdag är det Zumba på Lurkan, nytt från igår söndag är att det är “Gympa för alla” på söndagar på Lurkan ,varannan onsdag kör vi BUM (BarnUngdomMat) -nästa gång v.8 – så full aktivitet på Ingmarsö! dessutom vävs det, virkas o stickas, yoga, div olika möten (senast både årsmöte i bygdegårdsföreningen,styrelsemöte i byalaget och gästhamnsprojektet)
Missa inte att ta del av uppdateringarna på hemsidan – nu om gästhamnen som fått en driftare…
Må så gott ni kan, ta hand om varandra och ha en underbar vecka! kram från Lotta

Translate »