v12 (19-25/3)

Näst sista veckan på mars -halvtid! månaderna bara rusar iväg.. mars är en riktigt härlig vintermånad om det får vara som det var i helgen, med svag vind,värmande sol,gnistrande snö, korvgrillning,skoteråkning,svävaråkning, såg tom folk som spelade golf på isen! En helt underbar helg!! så vill vi ha mars månad!
Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år -GRATTIS till er! vi firar också supportens dag,internationella glädjedagen,grammtikdagen,sömndagen,poesidagen,vattendagen,nordens dag,meterologidagen,matlådansdag,glassens dag,våffeldagen och att vi på söndag får SOMMAR tid – massor att fira denna vecka och inte nog med det, bibblan har öppet idag måndag, det är yoga,zumba,BUMverksamhet,gympa, löning den här veckan också och på lördag är det filmpremiär på Lurkan – hela veckan full av aktiviteter!! (nånstans här emellan ska man hinna jobba också – ha ha)
Önskar er alla en underbar vecka! på återhörande nästa vecka som är marsmånads sista… // Lotta
Ps.ni missar väl inte all uppdaterad info som läggs ut på hemsidan? påminner också om infomötet om lilla Coop 30/3 kl. 14,00 på Lurkan

 

Translate »