v14 (2-8 april, dag 92-98 av årets 365)

påsken över, åter vardag men påsklov för skolbarnen och kanske några vuxna.
Den här veckan firar vi 7 bofasta öbor (1,27,30,40,46,69,79) GRATTIS till alla er!!
barnboksdagen, autismdagen,kärlekensdag,romernas nationaldag o morotens dag firas också denna vecka.  Ingen bibbladag eftersom måndagen var röd, men Zumba,ev BUM på onsdag om det finns några barn som vill, jympa på söndag.
Vissa vårtecken har trots nattkyla visat sig -snödroppar,krokus, måsskrik, fjäril,vårfåglar, -kom gärna in med ditt vårtecken till byalagets hemsida.
V15 ska läkarbåten börja åka -vi får väl se om det går då det fortfarande är massa is i fjärdar och vikar..v16 ska glas o tidningsigloosarna tömmas även detta känns som ett ?-tecken just nu… (är dessa två också vårtecken?)
Ha nu en underbar v14 och sköt om er och varandra! Kram Lotta

Translate »