v15 (9-15 april)

härlig början av april! snösmältning, isbrytning,..fler vårtecken är – blåsippor, fler å fler svajande vimplar,sjösättningar, bokbåten (24/4) hästar i skolhagen,bofinkar,utemöbler,canadagäss,cyklar, däckbytardags,”det som göms i snö”-upplevelser (alla inte så behagliga) geggiga vägar.. har ni sett nåt mer?
den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS till dig!
Nyhet på biblioteket som har öppet idag på måndag -på fm tiden bjuds det på kaffe m dopp ! kom till bibblan kl 10-11 hinner du inte då har du en chans 18-19 (då utan fika) imorgon tisdag är det zumba igen! välkomna på ett härligt pass. Jympa på söndag! sen vävs det på Lurkans vind,promeneras på vägarna och handlas på lilla Coop (för att få behålla butiken året runt)
Nu laddar bygdegården för kommande evenemang på Lurkan 14/4 – magisk afton med den kände  magikern Pontus Lindman – välkomna!
På söndag (15/4) är det årsmöte för garageföreningen, så har du bil i Åsättra så glöm inte gå på mötet.
Krogen har vaknat också och börjat småfixa inför öppningssäsongen som startar 27/4..
vi hälsar alla vårtecken och  nyheter välkomna!! ha nu en riktigt härlig vecka som startar med svag vind, halvklart väder (nästan så solen vill synas) och plusgrader men tänk på att det är april så vädret är lynnigt…
kram Lotta

 

Translate »