v16 (16-22 april)

Patrik,Patricia,Elias,Elis,Valdemar,Volmar,Olaus,Ola,Amelia,Amelie,Anneli,Annika,Allan och Glenn heter veckans namnsdagsbarn. En bofast öbo fyller år den här veckan -GRATTIS till födelse och namnsdagsbarn.
Nånstans ovanför moln och dimma lyser solen, den varma och goa, den ger hopp och glädje -livet känns mycket lättare när solen är framme! Vårtecken som ramlat in under veckan som gått är – snöpinnarna borta, skilla,tussilago, cyklar,fjärilar,sädesärlor.. kom också ihåg att det är koppeltvång på hundar nu och ända fram till augusti.
Kom också ihåg att varannan vecka -ojämna – så kommer läkarbåten om man bokat sig en tid (08-12339675)
Idag är det bibliotek med fika på fm 10-11 och “vanlig” bibbla 18-19. Yoga,Zumba, BUM och söndagsjympa är det som vanligt denna vecka.
Den här veckan ska glas o papperscontainrarna tömmas och det är välkommet då de är ganska fulla.
Nya turlistor (vårturlistan) från denna vecka! Önskar alla en härlig vecka! kram från Lotta

Translate »