v18 (30/4-6/5)

Oj, så mycket värdefull info ni  fick förra veckan när jag var bortrest..nu går vi in i härliga månaden maj..aprilmånads sista dag är något kylig men solig..sjönsång på radion och våren är stort på gång (tranor,vit o blåsippor mm mm)
Den här veckan fyllar tre bofasta öbor år -GRATTIS till er <3
biblioteksdag idag 10-11 och 18-19 (fika10-11) zumba,yoga, onsdagsfix på Lurkan (alla som vill är välkomna 17-ca 19,30) jympa på söndag -allt är åter som vanligt! Imorgon 1/5 är det en klämdag men affären har lördagsöppet! bra va!!
Glada nyheter är att nu kan man ansöka om barnomsorg till hösten här på Ingmarsö då ansökningssajten är öppen på kommunens hemsida..så funderar ni på att bli öbor så ansök! Kanske nån tom vill bli förskolelärare??? Gästhamnen växer sakta med säkert fram på södra, ett spännande projekt att följa..krogen har slagit upp sina dörrar så nu är det på väg åt rätt håll..
Fredag 4/5 (Nässlans dag) testar bygdegården med att ha en AW pub – så då kan man välja på Lurkan eller krogen denna fredag om man är sugen på umgänge, lite mat och nåt att dricka.
Elda försiktigt ikväll,sjung vackert! kratta o städa tomten, (grovsopor 2/6) och njut av livet! kram från Lotta

Translate »