v22 (25/5-3/6)

Och solen bara fortsätter att lysa på oss denna majmånad -något vi är mycket tacksamma för , naturen verkar fortfarande må ganska bra men snart skulle det behövas lite regn, men just idag kan det låta bli…rhododendron blommar, syrenen hinner nog tyvärr blomma ut till skolavslutningen,liljekonvaljerna doftar gott och jag hinner nog få en bukett som vanligt..
Den här veckan fyller 6 bofasta öbor år – GRATTIS till oss!! vi kliver ur vackra månaden maj och kliver in i juni, går mot skolavslutningar, sommaröppet,midsommar mm
stessfria dagen ,folknykterhetsdagen,1:a metardagen, interna.dagen mot tobak,mjölkens dag,mobilfriadagen  (låt oss försöka med detta!) firas denna vecka.
Idag är det bibliotek 10-11 o 18-19 (v 25 börjar biblioteket med sommaröppet!) zumban har just nu en lite paus liksom söndagsjympan, fix o trix kväll på Lurkan onsdag (17-19) AWpub på Lurkan på fredag (16-19) Grovsopor på lördag (9-12) – veckan är full med aktiviteter.
Byalagets årsmöte i lördags förlöpte väl -protokollet anslås på anslagstavlan och hemsidan när det är justerat.
Önskar alla en riktigt härlig vecka, så ses vi förmodligen på lördag på södra.. (en av öns folkfester – ha ha ha)

Translate »