v25 (18-24/6 -midsommarveckan)

Nu går vi in i midsommarveckan, då massa saker händer med öppettider, nya turlistor för W-båtarna mm
Den här veckan gratulerar vi två bofasta öbor på födelsedagen – vi hissar flaggan även för midsommarafton och midsommardagen.
Affären har nu öppet 9-18 varje dag. Midsommarafton 9-14.
På torsdag är det sommarturlista för W-båtarna och idag måndag börjar biblioteket med sommaröppet 18-20! Sommargympan har kommit igång och det är lite olika tider så håll utkik på öns anslagstavlor och här på hemsidan. Zumban har för tillfället lite vila.
Midsommarfirande på skolgården som vanligt – först samling vid 9 för att plocka blommor och klä stången, sen igen kl 15,00 för lek, dans o fika (medtag eget). vid 16,15 går vi ner och vinkar till båten på norra. Håll tummarna för sol och värme (men det är ju midsommar så det blir väl som vanligt..osäkert och lite småkyligt)
Önskar er en riktigt härlig vecka! grattis till alla som har sommarlov/semester/pensionärsliv/spring i benen/sommarjobb … Kram från Lotta

Translate »