v27 (2-8 juli)

Efter en helg med barnbarn är man rätt okoncentrerad, jag brukar ha fullkoll på vad jag ska skriva men… veckan börjar med blå himmel och sol, tyvärr lite svalare än vad maj bjöd på men lika torrt! så se upp när ni grillar..elda inte! idag blåser det inte lika mycket som det gjort i helgen som var helt galet blåsig..
Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år -HIPP HURRA för er (47/83år)
Aktiviteterna avlöser varandra – bibbla/yoga/jympa/ och den här veckan besöks ön av KIROPRAKTORBÅTEN (3-4/7 nere på södra – beställ tid 070-7437807) Läkarbåten ska ligga torsdag på bryggan också , bokas på 08-12339675 om man behöver besöka läkare. På fedag öppnar ” Enchanted Ingmarsö” utställningen på Lurkan – både fotografier och en nygjord bok utlovas Öppet 13-18 alla dagar fram till 12/7
På söndag är det SKOLGÅRDLOPPIS 10-15 – många utställare har jag hört ryktas! Kom och fynda! (Evenemangskalender här på hemsidan visar fler aktiviteter)
SOMMAR = full fart på ön! se separata anslag så du inte missar nåt! förutom aktiviteter finns det Sjöbon att botanisera i, brödboden att handla gott bröd i, Lilla Coop att handla mat i, krogen att njuta av god lunch på och sen har vi ju härligt vatten att bada/paddla i, skogar att promenera i, fina vägar att cykla/ rida på – jaa vi har nog det mesta för en härlig sommar här på Ingmarsö! så passa på att njut och må bäst! Kram från Lotta

Translate »