v28 (9-15 juli)

Jörgen o Örjan -Grattis på namnsdagen! Grattis också till de som fyller år idag,imorgon,på onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag – på ön har vi ett bofast födelsedagsbarn GRATTIS till dig!
Igår hade vi en alldeles toppendag med Loppis på skolgården som blev en succe för alla inblandade -glada försäljare och glada köpare som fyndade ordentligt.
Den här veckan är väldigt aktiv med härliga aktiviteter – måndag biblioteket 18-20, ingen yoga på Lurkan pga fotoutställningen som pågår för fullt månd- torsdag 13-18 – missa inte!! (det är en ro för själen att se dessa fina fotografier) på onsdag är det lite stressigt med både kulturlandskapsvandring på vår vackra ö -samling 16,00 på skolgården – klart senast 18,00 så man hinner till melodikrysset i missionshuset kl 19,00
På fredag ska vi ställa iordning för INGMARSÖDAGEN som är på lördag 11-15 o 19-01 – som vanligt marknad,Ingmarsöloppet (anmälan på plats) fästingbåten, scenuppträdande, laxmackor, lite nyheter blir det också, på kvällen spelar Happymakers och det utlovas full ös!
Sen har ju både cafeet, sjöboden,museet,krogen,lilla Coop öppet. Det finns islandshästar, kanoter och cyklar att hyra in sig på så sysslolös behöver man inte vara..
Välkomna till en aktiv Ingmarsövecka!
Ps. egna initiativ (där alla bjuds in) såsom fotboll,brännboll,varpa,boule mm på skolgården välkomnas hjärtligt!
Kram å ha en alldeles underbar sommarvecka på Ingmarsö med omnejd

Translate »