V31

Fortfarande semestervikarien. Först lite allvar. Två saker som jag tänkt på när jag är ute och far på Ingmarsös vägar, ibland ser man ganska små barn som kör fyrhjuling. Hur tänker man då som förälder? Vad händer vid en olycka? Har man trafikförsäkring? Gäller den när en 6-åring kör? Vad kan konsekvenserna bli? Förutom eventuella personskador? Så, då har jag fått det sagt.

Vad jag har hört var Smestivalen lyckad som vanligt, var själv inte där tyvärr. Nu verkar kulmen över för semesterfirandet, de som började sin 4-veckors efter midsommar har väl åkt till stan? Men hettan verkar inte ge sig. I dag söndag, vaknade till kraftig åska men inte så nära och regn, varmt och fuktigt hela dagen. 25 grader i vattnet hos oss.

Man hör mycket kritik mot Lilla Coop. Gå med i Möja Konsumtionsförening och påverka! Skicka mail till föreningen, kundtjanst@konsummoja.se!
Det är ju faktiskt vi som är medlemmar som äger butiken.

Bertil Å

Translate »