v32 (6-12 augusti)

Tack semestervikarien för informativ information under de veckor jag varit borta..nu är jag åter på plats (om än lite motvilligt då jag känner att sommaren(semestern) varit för kort!)
Den här veckan fyller två bofasta öbor år -GRATTIS till er!  (ganska många deltidsboende fyller också den här veckan,grattis till er också)
Augusti är en månad då mycket händer igen, ändrade öppettider i butik, brödbod,sjöbon mm Kräfttider.. nya evenemang på bygdegården (se sep anslag och uppdatering på hemsidan) Kiropraktorbåten kommer omgång 2 denna vecka – håll utkik.
Lite svalare idag än tidigare veckor men de har lovat värme även idag, de som fortfarande har semester eller just börjat sin kommer att få många härliga dagar framöver med lite mer växlande väder än de senaste veckorna. Man märker dock i skärgården att många måst lämna och dra sig hemåt, mycket färre båtar igår när vi var ute och åkte.
Såg ni veckans lunchmeny på krogen? såg riktigt smarrigt ut! kanske kan bli en av veckans utflykter.. Affären öppnar från idag 10,00.
ha nu en härlig vecka! kram Lotta

Translate »