v34 (20-26 Augusti)

Var tar månaderna vägen??? nu är vi redan inne på slut tampen av augusti… och det innebär nya öppettider i affären som från idag har öppet 11-18 måndag-fredag och lördag 10-15 söndagar stängt.
Den här veckan fyller två bofasta öbor år -GRATTIS till er!
Bibblan har öppet måndagar som alla vet och tiderna är nu 10-11 och 18-19 – väkomna!
På onsdag händer nåt stort på ön! då öppnar förskolan igen!! Tjoho!! inskolningen börjar för 4 barn och nästa gäng kommer löpande under hösten.. totalt ska det (om jag är rätt informerad )bli 6-7 barn -så himla kul! Vi hälsar barn och mentorer välkomna!!
Även den här veckan kan man äta goda luncher på krogen. Se deras meny på anslagtavlan vid affären eller på deras hemsida och FB.
25/8 kl 12-17 kan man förtidsrösta på Lurkan. Ta med röstkort och leg. (även 1/9 har du en chans att förtidsrösta på ön)
Påminner också alla att bli medlem i Möja konsumtionsförening för att kunna vara med och påverka och få fina lokala erbjudanden. Gå till kassan i affären -Ta med din legitimation-betala in 100:- och du är medlem! är du inte skriven på ön är det lite mer komplicerat men ring då Coop kundtjänst så hjälper de dig. medlemsföreningen du ska ange är 0238 (Möja)
Skolbarnen börjar skolan denna vecka och vi önskar dem lycka till med skolgången och framtiden, hoppas att de känner att de haft ett härligt sommarlov med massa bad och skoj
Ny turlista börjar idag också så håll koll på när båtarna går.. nytt är att WÅAB inte lämnar ut några tryckta turlistor -de får man ringa och begära så det är internet som gäller..
Önskar er en riktigt bra v 34 där vi oxå firar honungensdag, alla pensionärers dag,köttbullens dag och hundens dag, det är dessutom lönevecka!! kram!// Lotta

Translate »