v35 (27/8-2/9)

Så går vi då in i sista veckan av augusti… (inte roligt!) idag är det lite småmulet ca 10 grader varm och svaga vindar, gräset har tagit frat och är grönt och fint igen,fruktträden dignar av frukt, det börjar komma svamp så hösten ser hoppfull ut..
29/8 kl 18-20 kommer moderaterna till Lurkan för att höra våra åsikter och OM du bestämt dig kan du förtidsrösta på Lurkan lördag 1/9 kl 12-17 – ta med röstkort och leg. (annars blir det ett fastlandsbesök på valdagen)
En bofast öbo fyller år den här veckan -GRATTIS till dig!
Eftersom vi går mot höst så har sjöbon nu bara öppet på helger – håll utkik efter “sjöbon” skylten. Museet har öppet helger hela året, har du inte varit där gå dit då det är en pärla av Ingmarsöhistoria…
Håll utkik på hemsidans högerspalt, där läggs uppdaterad ínfo ut samt lite gott och blandat – nu söker bla naturvårdarna på ön hjälp så de kan fortsätta sin verksamhet.
ha nu en riktigt bra “sistavecka” i augusti så hörs vi nästa gång i september! kram från Lotta

Translate »