v36(3-9 sept)

Vilken start på hösten!! 16 grader i havet, sol och 20 grader på dagen, vindstilla och knallblå himmel!!
Den här veckan fyller två bofasta öbor år (har inte full koll numer då vi fått några nyinflytade som jag inte riktigt har kläm på än, så det kan vara fler…) GRATTIS till er !!
Livet på öarna lunkar på.. bibliotek måndagar 10-11 o 18-19, affären öppen måndag-lördag 11-17 o 10-14 , krogen har nu öppet helger hela september. Läkarbåten fortsätter komma ojämna veckor (bokning 08-12339675) Sjöbon öppet helger. Museet helger och vid bokning. Alla öns företag har öppet månd-fredag allt från 7,00 till 00,00 på kvällen, några har kanske tom jour..våra naturvårdare – får/hästar o kossar jobbar dygnet runt!
På söndag är det val till riksdag,landsting och kommun om man inte redan föridsröstat på Lurkan ( 25/8 o 1/9) detta kan göras i Åkersberga eller på Ljusterötorg. var med och bestäm hur kommande 4 år ska vara !!
Håll utkik på hemsidan om uppdateringar av olika aktiviteter, kom ihåg att bli Coopmedlem och ha en riktigt härlig höstvecka! kram Lotta

Translate »