v37 (10-16 september)

sååå nu är valet gjort och inte vet vi om det blir bra eller inte men nu är det upp till politikerna att se till att det blir BRA för oss alla oavsett var i Sverige vi bor. I slutet av veckan kanske vi vet lite mer..
vädret fortsätter vara fint, soli i moln,lite vind men saknaden av regn är fortfarande stor. Fruktträdgårdarna dignar av frukt – helt fantastiskt med tanke på torkan.Helgen var kanon med både filmpremiär, barnbarn och vedarbete.. Apropå barn – nu är de flesta förskolebarnen inskolade och sedan förra veckan även inhägnade då gården fått nytt fint staket, en säkrare miljö för alla som vistas på skolgården, då det fortfarande körs lite för fort av några trafikanter..
Som ni kanske märker ändrar vi (byalaget) lite då och då på hemsidan men det är för att vi försöker få ihop en bra sida som vi alla kan vara nöjda med, snart kommer ytterligare ändringar bara så ni vet.
Vad hände för 9 månader sen?? hela 6 födelsedagsbarn denna vecka ( 14,37,51,55,61,72år) GRATTIS till alla er!
Veckan bjuder också på Islamiskt nyår och kebabens dag -något att flagga för!  annars ganska lungt i kalender, lite jobb, nåt möte och så födelsedagskalasen förstås!!
Om jag fått rätt uppgifter är vi 140 pers skrivna på Ingmarsö (över 18 år) och vi hoppas att alla dessa är medlemmar i Coop Möja (0238) så att vi kan vara med at påverka så att det blir en butil i Ingmarsöarkipelagens anda.. ni som “bara” deltid/sommarbor ni får ringa kundtjänst och få hjälp med att få dubbelt medlemskap (både på hemadress och på Ingmarsö/Möja)
Glöm inte kolla evenemangskalendern för kommande aktiviteter på ön!
Önskar er alla en riktigt bra vecka! kram från Lotta

Translate »