v40 (1-7oktober)

Så..nu kliver vi in i höstmånaden oktober!! den startar ganska aktivt, bibblan idag måndag,bokbåten imorgon tisdag 14,00-15,30 på södra, Norrtäljemarknad onsdag 3/10 -anslag om bokning och tider finns nere vid affären, nya öppetttider i affären, krogen till salu,Kanelbullens dag, städdag i norrahamnen mm mm
men vi börjar väl från början: den här veckan fyller 4 skrivna öbor år -GRATTIS till er!
måndag är det bibliotek 10-11 o 18-19. Yoga och vävning på Lurkan (har inte koll på tider så de får man leta reda på själv) inte hört nåt nytt om Zumba o gymnastik.
Från nu har affären öppet mån-torsd 11-17, fredag 11,30-17,30 och lördag 10-14 söndagar stängt.
Ni som inte har egen postlåda/box  på ön får er post till en “bylåda” som hänger bland postlådorna (om ni har adress Iö eller har eftersändning) i denna låda ligger flera vykort/brev/tidningar mm så vittja gärna denna låda när ni är ute nästa gång (hänger i högra hörnet vid köksfönstret) märkt Bylåda..
Vet inte om ni vet att Ingmarsö med omnejd består av ca 14 öar, några bebodda andra inte men alla värda ett besök. Alla fastigheter med Ingmarsö som adress är per automatik med i Ingmarsö byalag- saknar du info kanske vi inte har din mailadress så meddela gärna den till nån i styrelsen.
Vi söker också en (eller flera) kandidater till en styrelsepost i lilla Coop – är du den personen? vi behöver få en aktiv duktig person i CoopMöja styrelsen för att bevaka Ingmarsös intressen, även här kan du meddela ditt intresse till nån i styrelsen så förmedlar vi till valberedningen. Välkomna in i oktober och ännu en aktiv månad på Ingmarsö med utöar. (titta i evenemangskalendern så du inte missar nåt spännande som ex lördagens Pub på Lurkan med De söderVISA som var kanonbra) kram från Lotta

 

Translate »