v42 (15-21 Oktober)

Äntligen måndag och ny vecka -hösten har hittills varit fantastisk,levererat både värme,vackra färger,svamp,sol,dimma..på min morgonpromenad såg jag ett stort fågelliv- häger,doping,änder i mängder,kråka och skator..helt underbart!
måndag = biblioteksdag 10-11 o18-19 dessutom är det yogadag (på Lurkan) 16-ca 17,30. Tisdag 16/10 kommer kiropraktorbåten med Fredrik vid rodret och lägger sig på gästhamnsbryggan, kanske det finns tider kvar om du skulle ha ett behov att justeras ( 070-7437807) både jympan och zumban har för tillfället paus då “ledarna” för detta inte hinner med…på lördag ska styrelsen i byalaget träffas igen -har du nåt du vill föra fram är du välkommen att inkomma med frågor/ideer. På lördag är det oxå Pub m musikquiz på Lurkan 19-01 är det öppet.
Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo som fyller år -GRATTIS GRATTIS! (ev finns det några under 18 som jag inte har full koll på…)
3/11 är det allhelgonamarknad för 29:e gången – har du hemslöjd/odlat/knep å knåp (allt utom loppis) att sälja är du välkommen att höra av dig till nån i bygdegårdens styrelse om medverkan.
Många föreningar är det på Ingmarsö m omnejd och nu har det bildats ännu en grupp (dock inte en förening) som kallas ÖSamverkan, där ses vi från alla öar i vår lilla skärgård för att ventilera lite olika saker – “varför ser inte trafiken lika ut? varför funkar sophämtningen hos er men inte hos oss? – posthantering – förskola/barnomsorg – jakt – mobilnätet – mm mm” känner du att du vill vara med och engagera dig? hör av dig till Lotta eller Stefan så slussar de in dig.
Solen skiner,vinden är ljum och det är vecka 42 – ha det så gott alla! kram från Lotta

Translate »