v46 (12-18 november)

Halvtid! vi har gått in i mitten av november månad, en månad (i år) inbäddad i dis och dimma idag blåser det också lite lätt från syd men dimman ligger tät…(eller är det dis) Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år (57 o 82) GRATTIS till er!! Vi hissar flaggan även för ostkakan, smörgåstårtan o polkagrisen…
Måndag = bibliotek och yoga
Uppdaterad info om Ingmarsö förskola finns under fliken skola/barnomsog, har ni varit och hälsat på?
Ojämna veckor ända fram till isen lägger kommer Läkarbåten och ligger i gästhamnen, ring och boka tid 08-123 396 75 -informationen de hade på Lurkan i torsdags var tydlig och bra – inga problem att “lista” sig hos dom men ändå åka till närmaste landstings vårdcentral om det är mer akut än 14:e dag.
Dimman fortsätter bädda in ön i grått..nåt som iaf gör mig lätt deprimerad,tur då att det finns ljuspunkter – som bibblan,Coop,förskolan,Lurkan,föreningslivet,barn o barnbarn,grannar och vänner…Idag sågs en mamma älg med två kalvar på den norra delen av ön, så se upp om du är ute och promenerar så ni inte skrämmer ihjäl varandra.. Njut av dagen! tänd ljus,läs en bra bok,ät gott och ta hand om dig! kram Lotta

Translate »