v48 (26/11-3/12)

Sista veckan i november -även denna månad har gått fort..
Österåker har landets lägsta kommunalskatt, kanske dags igen att fundera på det där med att flytta till “sommarhuset” Ön behöver bla snickare,rörmokare,affärsbidräde,taxiväxeloperatörer,elektriker, krögare mm mm. dessutom är ju ön försedd med fiber så har man jobb där man behöver bredband är det inte heller nåt problem, vill man inte sitta ensam hemma och jobba finns även möjlighet till kontorsplatser..
Den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS till dig!
Coop Ingmarsö har fått nytt telenummer – 010-745 02 80
27/11 kommer husläkarna Österåker och vaccinerar de som har behov -boka på 08-544 024 00
Idag måndag är det biblioteksdag 10-11 & 18-19, yoga på eftermiddagen på Lurkan
Har ni sett hur fint det blir nere vid gästhamnen? och hur fina våra vägar är? nu börjar även det bli fint i husen med alla adventsljusen för på söndag är det 1:a advent och vi går in i månaden december.. ha nu en riktigt mysig vecka, håll tummarna för att regnet inte kommer utan att det får vara lite krispigt,soligt och härligt hela dagen.. kram från Lotta

Translate »