v2(7-13 januari) 2019

Mäktigt väder vi hade förra veckan! och att det idag kan vara precis vindstilla…magiskt. Stormen Alfrida ställde till det rejält, nedfallna träd,strömlöst för vissa i många många timmar ( vi får vara glada att det inte var 20 grader kallt också) Alla med motorsågar har att göra en tid framöver. Jag tror inte det blivit så jättemånga materiella skador på hus/båtar mm,träden har fallet brevid och smekt husväggar och tak, visst en å annan pressening har rykt och soptunnor och annat löst ligger lite här å där men inga STORA skador..vi har tots allt haft tur här i vårt paradis. (kanske dock läge att åka ut och kolla sina fastigheter)
Nu är vi åter i vardagen,skolor/förskola har börjat, arbetare är tillbaka i sina verksamheter, båtarna går enligt isfri turlista, affären har öppet som vanligt om än med lite begränsat utbud så här efter stormen men det rättas till nu framöver. Biblioteket har öppet idag igen också och yogan startar upp efter ledigheten – allt återgår till det vanliga!
Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år -GRATTIS till er!
önskar alla en riktigt härlig vecka! Kram från Lotta

Translate »